Een verwijderd of gedesinfecteerd bestand herstellen

Back-upkopieƫn van bestanden zijn verwijderd of gedesinfecteerd, worden in een speciale map op uw computer geplaatst, met de naam Quarantaine. Back-ups van bestanden worden opgeslagen in een speciale indeling die niet gevaarlijk is voor uw computer. U kunt een bestand dat is verwijderd of gedesinfecteerd herstellen vanaf de back-up die is opgeslagen in Quarantaine.

Wij raden u aan geen verwijderde of gedesinfecteerde objecten te herstellen omdat deze een dreiging kunnen vormen voor uw computer.

Het programma desinfecteert geen Windows Store-apps. Als de resultaten van de scan aangeven dat zo'n app gevaarlijk is, wordt deze verwijderd van uw computer. Wanneer een Windows Store-app wordt verwijderd, maakt het Kaspersky-programma geen back-up ervan. Als u dergelijke objecten wilt herstellen, moet u de hulpprogramma's voor herstel gebruiken die bij besturingssysteem zijn meegeleverd (raadpleeg voor gedetailleerde informatie de documentatie die is meegeleverd bij het besturingssysteem van uw computer) of moet u de apps via de Windows Store bijwerken.

Een verwijderd of gedesinfecteerd bestand herstellen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Beveiliging.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het Kaspersky-programma op de Quarantaine knop.

Dit opent het venster Quarantaine.

4. In het geopende venster Quarantaine selecteert u het vereiste bestand uit de lijst en klikt u op de knop Terugzetten.